Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

2019. november 6. Megállapodás az S&T University 4.0 program elindításáról

2019. november 12., 09:05
A Miskolci Egyetem vezetése másik négy Egyetemmel együttesen megállapodást írt alá Budapesten a Kongresszusi Központban az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezetőjével az S&T University 4.0 program elindításáról.

A Miskolci Egyetem vezetése másik négy Egyetemmel együttesen megállapodást írt alá Budapesten a Kongresszusi Központban az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezetőjével az S&T University 4.0 program elindításáról. A program keretében az Altair, a Moldex3D, a PTC valamint a Visual Components cégek által biztosított oktatási licencek kerülnek átadásra oktatási-kutatási céllal az érintett Egyetemekre. A Budapesti Műszaki Egyetem, a Debreceni Egyetem a Neumann János Egyetem valamint a Széchenyi István Egyetem a Miskolci Egyetemmel együttesen meghatározó szereplői az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseknek és oktatásoknak. Az átadott licencek lehetővé teszik a legkorszerűbb informatikai környezetben történő magas szintű oktatás megvalósítását.