Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

2019. október 02. Részvétel a VALOR Zrt. szakmai tájékoztatónapján és az Egyetemi Technológia- és Tudástranszfer Fórumon

2019. november 12., 09:00
Budapesten került megrendezésre a VALOR Zrt. szakmai tájékoztatónapja, ahol a társaság vezetői bemutatták azokat a szakterületeket, amelyekkel az egyetemek kutatás fejlesztési eredményeit és szellemi termékeinek hasznosítását kívánják támogatni.

Budapesten került megrendezésre a VALOR Zrt. szakmai tájékoztatónapja, ahol a társaság vezetői bemutatták azokat a szakterületeket, amelyekkel az egyetemek kutatás fejlesztési eredményeit és szellemi termékeinek hasznosítását kívánják támogatni. A rendezvényen egyetemünket Kancellár Úr és a Tudásvagyon Hasznosítás Igazgatóság vezetője képviselte.

Ugyanezen a napon került megrendezésre az Egyetemi Technológia- és Tudástranszfer Fórum azon rendezvénye, melyen megszavazták és bejelentették a Miskolci Egyetemnek a fórumhoz történő csatlakozását. A rendezvényen a Miskolci Egyetemet Dr. Nyiry Attila, a Tudásvagyon Hasznosítás Igazgatóság vezetője képviselte.