Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

2019. június 28. Az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. látogatása a Miskolci Egyetemen

2019. november 12., 08:35
Bemutatkozó látogatást tett Egyetemünkön az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. cég vezetése, amely kapcsán ismertetésre kerültek a vállalat tevékenységi körei.

Bemutatkozó látogatást tett Egyetemünkön az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. cég vezetése, amely kapcsán ismertetésre kerültek a vállalat tevékenységi körei. Ez alapján megállapítható volt, hogy az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. Magyarország egyik meghatározó informatikai vállalkozása, amely rövid idővel ezelőtt tagjává vált az egész Európára kiterjedő Asseco cégcsoportnak. Tevékenységük egyik fő iránya kimondottan az ipar 4.0 logisztikai ágazatához kapcsolódik, melynek hátterét a szlovákiai CEIT vállalkozás által fejlesztett szoftverháttér biztosítja. A vállalat komoly együttműködési szándékát fejezte ki az Miskolci Egyetemmel oktatásszervezés, szoftverfejlesztés, valamint harmadik felek felé történő együttes fellépés területén. Az egyetem vezetői jelezték, hogy célszerűnek tartanák a logisztikai és informatikai szakterülettel a későbbiekben részletesebb szakmai egyeztetések megtartását.