Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kreatív Műhely - V. rendezvény - "Állati" jó fejlesztések

2018. július 17., 09:00
A Kreatív Műhelysorozat újabb rendezvényére került sor 2018. május 8.-án a C/2 épület Kreatív terében. Az eseményen a FESTO Kft mutatta be „Állati jó fejlesztések” címmel a biológiai mozgásformák alapján kifejlesztett megoldásait.

A Kreatív Műhelysorozat újabb rendezvényére került sor 2018. május 8.-án a C/2 épület Kreatív terében. Az eseményen a FESTO Kft mutatta be „Állati jó fejlesztések” címmel a biológiai mozgásformák alapján kifejlesztett megoldásait. Az előadó Radványi Miklós konkrét modelleket is mutatott, amelyek egyes fejlesztések alapmodelljeit jelentette. A bemutatót látványos filmbejátszások egészítették ki, amelyek többek között az elefántormányt, a repülő szitakötőt, lepkéket, hangyákat és egyéb ötletes megoldásokat ismertettek. A modelleken működés közben mutatták meg a high-tech alkalmazásokat, amelyek a mozgások előállításához valamint az egymás közötti kommunikációhoz jelentettek forradalmian új megoldásokat.