Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Egri vállalkozások előtt került bemutatásra a Miskolci Egyetem K+F szolgáltatási háttere 2018. március 13.-án, Egerben.

2018. július 17., 08:50
A bemutató előadás összefoglaló jelleggel mutatta be az Egyetem műszaki- és gazdaságtudományi Karainak kutatási irányait, a vállalkozások által is igénybe vehető eszköz és laborkapacitásait.

Egri vállalkozások előtt került bemutatásra a Miskolci Egyetem K+F szolgáltatási háttere 2018. március 13.-án, Egerben. A bemutató előadás összefoglaló jelleggel mutatta be az Egyetem műszaki- és gazdaságtudományi Karainak kutatási irányait, a vállalkozások által is igénybe vehető eszköz és laborkapacitásait.

Az előadó dr. Nyiry Attila kitért az új fejlesztési irányokra, a felsőoktatás és az ipar együttműködését támogató új kutatóintézeti hálózat kialakítására, az elkövetkezendő időszakban beszerzésre- és beüzemelésre kerülő új mérőberendezésekre. A kapcsolatépítés során lehetőség volt az egyetemi tudás és technológia transzfer keretében a tanácsadási tevékenység szélesítésére, konkrét vállalati problémák átbeszélésére.