Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Miskolci Egyetem és a Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. közös együttműködése

2018. december 4., 09:55
Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Egyetem és az SEG Automotive miskolci gyáregysége, melynek célja az erős és hatékony szakmai kapcsolatok fenntartása és a kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködés formáinak meghatározása, munkaprogram kidolgozása.

Mindkét fél kihangsúlyozta, hogy a hosszútávú együttműködés nemcsak arra utal, hogy a SEGA Hungary Kft. hosszú távra tervez Miskolcon, hanem arra is, hogy megnyerje a potenciális munkavállalókat az intézmény hallgatói közül. A vállalat jövőképében szerepel egy új mérnökgeneráció kinevelése, amelyhez naprakész tudást biztosítanak a hallgatók számára és nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tapasztalatokra.

A két fél együttműködési megállapodásával a hallgatók megismerkedhetnek a cég arculatával, termékeivel és értesülhetnek a napi aktualitásokról. A közös K+F+I nagymértékben járulhatnak hozzá a SEGA Hungary Kft. célkitűzéseihez, a hatékonyabb generátorok és önindítók fejlesztéséhez, melyek csökkentik a CO2 kibocsátást, és ezáltal hozzájárulnak a klíma védelméhez.