Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Egyetem és az SEG Automotive miskolci gyáregysége, melynek célja az erős és hatékony szakmai kapcsolatok fenntartása és a kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködés formáinak meghatározása, munkaprogram kidolgozása.
Meghívó a Járműipari és gépészeti gyártástechnológiák Tudományos Műhely kutatási irányai c. rendezvényre, mely az EFOP-3.6.1-16-2016-00011 projekthez kapcsolódóan 2018.10.26-án kerül megrendezésre.
Meghívó a Járműipari és gépészeti gyártástechnológiák Tudományos Műhely kutatási irányai c. rendezvényre, mely az EFOP-3.6.1-16-2016-00011 projekthez kapcsolódóan 2018.09.28-án kerül megrendezésre.
Kölcsönös előnyökön alapuló, stratégiai szintű, hosszú távú szakmai együttműködésről kötött megállapodást 2018. március 26.-án Egerben a Miskolci Egyetem és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
A Kreatív Műhelysorozat újabb rendezvényére került sor 2018. május 8.-án a C/2 épület Kreatív terében. Az eseményen a FESTO Kft mutatta be „Állati jó fejlesztések” címmel a biológiai mozgásformák alapján kifejlesztett megoldásait.
Második alkalommal került megrendezésre 2018. május 18.-án a Miskolci Egyetem kutatási eredményeit és kutatás-fejlesztési irányait bemutató előadás, melyen nagyszámú hallgatóság vett részt.
A NOHAC Autóipari Klaszterrel való együttműködés keretében került megrendezésre a vállalati tanácsadáshoz köthető tájékoztató rendezvény 2018. március 28.-án, a MAB miskolci székházában.
Folytatódott az a rendezvénysorozat, amely lehetőséget ad a Miskolci Egyetem és a vállalatok kapcsolatrendszerének további bővítésére. A pályázat nyújtotta lehetőségek felhasználásával az Egyetem növelni kívánja a tudás- és technológia transzfer szolgáltatásait igénybe vevő, a kutatási tevékenységéhez partnerként kapcsolódó vállalatok számát.
A bemutató előadás összefoglaló jelleggel mutatta be az Egyetem műszaki- és gazdaságtudományi Karainak kutatási irányait, a vállalkozások által is igénybe vehető eszköz és laborkapacitásait.
Újabb fejezettel bővül a Miskolci Egyetem és a vállalatok kapcsolatrendszere. A pályázat nyújtotta lehetőségek felhasználásával az Egyetem növelni kívánja a tudás- és technológia transzfer szolgáltatásait igénybe vevő, a kutatási tevékenységéhez partnerként kapcsolódó vállalatok számát.